Om os

Thomas Månsson – Fysioterapeut og osteopat

thomas

Thomas Månsson blev uddannet fysioterapeut CVU Øresund, Fysioterapeutuddannelsen København i 2006. Umiddelbart herefter påbegyndte han en 5 årig deltidsuddannelse som osteopat ved IAO, som blev afsluttet i 2011. Thomas sagde et års tid efter sit job op som indlejer på en klinik for at blive medejer af FRB Osteopati.

Thomas har desuden taget kurser i bl.a. akupunktur og ortomolekylær medicin og været medunderviser på disse.

Thomas har en stor passion for at undervise og give sine ideer videre, hvorfor han i samarbejde med andre har udviklet ”kursus i funktionelle kæbeproblemer” samt ”fysioterapi til fordøjelsen”. Han har mange flere ideer, som bare venter på at blive ført ud i livet. Hans vision er at udvide faget ved at tilføre nye emner til fysioterapien på briksen.


Martin Lund Rasmussen – fysioterapeut og Master of Science i akupunktur og tuina

martin-209x300

Martin er uddannet fysioterapeut på CVU Øresund, Fysioterapeutuddannelsen København i 2006.

Efter projektarbejde med ’Depression og Motion’ (DEMO studiet) på Bispebjerg Hospital, rejste han til Hangzhou Kina. Her færdiggjorde han en tre-årig Masters Degree i Traditional Chinese Medicine (TCM) på Zhejiang Chinese Medical University med speciale i Akupunktur og Tuina (medicinsk massage og manuel behandling).

I 2012 færdigjorde han grundkurset i Functional Medicine; Applying Functional Medicine in Clinical Practice (AFMCP) ved The Institute For Functional Medicine.

Han har desuden taget grunduddannelsen i Zheng Gu Tui Na under Frank Butler og Tom Bisio i 2012-2015. Efter sine studier i Kina har Martin fortsat sin træning og undervisning hos Dr. Serge Augier i Paris, som han mødte i 1998. Hos Dr. Serge Augier studerer Martin kinesisk såvel som taoistisk medicin herunder akupunktur og tuina samt qigong, taoistisk meditation og stilarterne Tai Ji Quan, Xing Yi Quan og Ba Gua Zhang.

Martin har siden 2009 undervist i akupunktur for fysioterapeuter, fysioterapeut studerende, massører og andre manuelle behandlere herhjemme.

For at holde sig opdateret efteruddanner Martin sig i akupunktur, tuina samt andre TCM relaterede emner og Functional Medicine. Derudover har han siden 2012 undervist på kurser i Functional Medicine for fysioterapeuter, som han har udviklet i samarbejde med Oscar Umharo Cadogan.

Privat underviser han i qigong, taoistisk meditation og kinesisk kampkunst. http://www.daxuanschoolcopenhagen.com

Comments are closed.