Feed-back

feedback

 

Kommentar til kurset “akupunktur grundkursus”

“En god og overskuelig indsigt i kombinationen af nåleteknik og akupunkturbehandlingens elementer og formål. Tilfredsstillende og ambitiøst førstegangskursus. (Ida Castberg, fysioterapeut)”

 


 

Kommentar til kurset “akupunktur grundkursus”

“Min oplevelse af kurset var meget positivt. Jeg gik derfra med en følelse af, at jeg var klar det at bruge det med det samme. Har jeg også gjort! Du (Martin) var god til at give os alle opmærksomhed og rette os undervejs. Du er inspirerende og viser interesse for os, så det var fedt! Ser frem til flere kurser hos dig! (Mia Egede Rasmussen)”

 


 

Kommentar til kurset ” klar efter kejsersnit”

“Jeg har lige selv været på dette kejsersnitkursus i sidste uge. Det kan varmt anbefales. Både hvis du arbejder med patienter, der har kejsersnitar, men jo også hvis du selv går rundt med et. (Anne Marie Jensen, fysioterapeut)”

 


 

Kommentarer til kurset  i funktionelle kæbeproblematikker

“Jeg kan varmt anbefale kurset i funktionelle kæbeproblematikker – et kursus der virkelig rykker og med teknikker, der kan bruges med det samme, om du er fysioterapeut, massør eller anden form for behandler. Thomas er super dygtig, har en stor viden om kroppens sammenhænge og giver i en afslappet stemning, stoffet videre. Der bliver vekslet mellem det teoretiske og det praktiske i små bider, så det er nemt at forstå og følge med. Jeg bruger mine nye teknikker hver dag og ville nødigt være foruden – tak for et meget spændende kursus! (Sisse Borg, massør & zoneterapeut)”

 


 

Kommentar til kurset “Fysioterapi til fordøjelsen”

Bare gør det………. PhysioAdvance Fysioterapi til fordøjelsen.
Bliv klogere på holistisk fysioterapi. Glæd dine patienter med endnu en nuance til din behandling.
Bare gør det….deltag som jeg i ”fysioterapi til fordøjelsen”.
Veltilrettelagt weekend kursus. Thomas og Martin fysioterapeuter og undervisere fra PhysioAdvance byder på særdeles velfunderet viden i teori og praksis på hver deres felt.
Fordøjelsens betydning og årsagssammenhænge til smerter og dysfunktioner i bevægeapparatet. Et kursus med en meningsfuld blanding af teori og praksis. Omhyggelig indføring i neurologien og fysiologien omsat til praksis.
Nærvær imødekommenhed god tid og fin forplejning under hele kurset.
Gør som jeg deltag……

Fysioterapeut Gitte Vestergaard

 

Tak til Thomas og Martin for et absolut fremragende kursus om fysioterapi og fordøjelse:-)

Sund Fertilitet

 

Tak til drengene fra PhysioAdvanced for et super kursus i behandling af fordøjelsesproblemer og hvilken indvirkning det kan have på resten af kroppen. Så inspirerende og meningsfyldt.

Alice Mortensen Heilesen (fysioterapeut)

Comments are closed.